‘Bij 3 Turkse kinderen geen belasting betalen’

De minister van Turkse Economie, Ali Babacan, heeft aangegeven dat Turkse families met minimaal drie kinderen geen belasting meer hoeven te betalen.

Erdogan hamert al jaren op de nieuwe wetgeving maar die lijkt er nu dan ook echt te komen. Hij wil namelijk dat het volk minimaal drie kinderen per gezin neemt. Op die manier moet Turkije groeien en jonger worden om de Turkse economie te stimuleren. Uit onderzoek blijkt dat de helft van de Turken drie of vier kinderen willen. Naast de afschaffing van het betalen van belasting meldt Haberturk dat er ook betere zorginstellingen komen.

Een reactie op “‘Bij 3 Turkse kinderen geen belasting betalen’

  1. Pingback: Bij 3 Turkse kinderen geen belasting betalen - Turkseinfo.nl

Reacties zijn gesloten.