Diensten

SDK. is een administratie- en advieskantoor dat verschillende diensten biedt aan bedrijven, ondernemers en particulieren.

De economische handelingen die tot stand komen door te ondernemen moeten vastgelegd worden in een administratie. Dit vormt de basis uw belastingaangiften. De administratie moet juist en volledig zijn.

Bij SDK. administratie & advies zijn we trots op ons uitgebreide dienstenaanbod dat is ontworpen om aan al uw financiële behoeften te voldoen.

Wij begrijpen dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke situatie en doelstellingen. Hier zijn enkele van de kerngebieden waarin we uitblinken: 

Financiële administratie boekhouder

Financiële Administratie.

Onze kernwerkzaamheid betreft het verzorgen van de zakelijke administratie. Van de diensten die wij bieden is de verwerking van uw administratie voor de aangifte van omzetbelasting onze voornaamste bezigheid.

loon administratie boekhouder home pagina vector

Loonadministratie.

Indien u personeel in dienst hebt of van plan bent personeel aan te nemen, krijgt u te maken met de aangifte loonheffing. Hiervoor moet een loonadministratie worden bijgehouden.

Belastingadvies boekhouder

Belastingadvies.

SDK. adviseert cliënten op verschillende gebieden. Aangezien de meeste van onze diensten gebaseerd zijn op belastingaangiften, bieden we de mogelijkheid op elke relevante dienst de meest gunstige belastingpositie te behalen.

Krediet bemiddeling boekhouder home pagina vector

Krediet bemiddeling.

U kunt het voornemen hebben om te investeren in uw werkgebied of in te slaan in een andere branche. Indien u niet beschikt over de financiële middelen om te investeren, kunnen we u informeren over de mogelijkheden om te bemiddelen met kredietverschaffers.

Bedrijfsadvies en planning boekhouder

Bedrijfsadvies en -planning.

We helpen u bij het ontwikkelen van strategische plannen die uw bedrijf naar nieuwe hoogten stuwen. Of u nu op zoek bent naar expansie, kostenbeheersing of het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, wij hebben de expertise om u te ondersteunen.

Startup ondersteuning home pagina icoon vector

Start-up ondersteuning.

We helpen u bij het opzetten van uw financiële systemen, adviseren u over de beste bedrijfsstructuur en begeleiden u door de initiële administratieve rompslomp. Met onze hulp kunt u met vertrouwen aan uw ondernemersreis beginnen.

Juridisch en financieël advies beokhouder

Juridisch en Financieël advies.

Onze uitgebreide expertise omvat ook juridisch en financieel advies. Of u nu te maken heeft met contracten, geschillen, financiële analyse of vermogensbeheer, ons team staat klaar om advies en begeleiding te bieden.

Particulieren home pagina vector boekhouder

Particulieren.

U kunt het voornemen hebben om te investeren in uw werkgebied of in te slaan in een andere branche. Indien u niet beschikt over de financiële middelen om te investeren, kunnen we u informeren over de mogelijkheden om te bemiddelen met kredietverschaffers.

Plan nu een gesprek in.

Bij SDK. administratie & advies kantoor begrijpen we dat uw financiën de kern vormen van uw bedrijf. Onze toegewijde professionals streven ernaar om u hoogwaardige diensten te leveren, zodat u zich kunt richten op het laten groeien van uw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het bereiken van uw financiële doelstellingen.

Volg ons

Afspraak inplannen.

Bent u al klant en heeft uw advies of begeleiding nodig? Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek.